Po przeczytaniu artykułu o tym filmie uzyskałem Wielką ochote jego obejrzenia. Fabuła pokazuje życie codzienne w jednym z klasztorów(zakonów) gdzie panuje absolutna cisza. Zaden z zakonników nie może się odezwać. Podobno przy oglądaniu filmu tworzy się świetna aura i niezwykłą role odgrywają same gesty.Praktycznie brak w nim dialogów.
Wsłuchajcie się w cisze... i obejrzyjcie;)

4837430i ja nie mam czasu i sam nie lubię oglądać chyba że w tv ...
Można też pewnie zasnąć ... co niektórzy tylko ....
kodziu192113 napisał:
i ja nie mam czasu i sam nie lubię oglądać chyba że w tv ...
Dlategóż trzeba w kinie oglądać w kinie... a jeśli już w domu to tak żeby nawet sąsiad słyszał

4837430Sury napisał:
Podobno przy oglądaniu filmu tworzy się świetna aura i niezwykłą role odgrywają same gesty.Praktycznie brak w nim dialogów.
Wsłuchajcie się w cisze... i obejrzyjcie;)
Sury napisał:
kodziu192113 napisał:
Dlategóż trzeba w kinie oglądać w kinie... a jeśli już w domu to tak żeby nawet sąsiad słyszał
Co to da, że głośniej, jak dialogów nie ma, chyba, że jakieś inne efekty
kodziu192113 napisał:
Sury napisał:
Podobno przy oglądaniu filmu tworzy się świetna aura i niezwykłą role odgrywają same gesty.Praktycznie brak w nim dialogów.
Wsłuchajcie się w cisze... i obejrzyjcie;)Sury napisał:
kodziu192113 napisał:
Co to da, że głośniej, jak dialogów nie ma, chyba, że jakieś inne efekty
![]()
Ja nie wiem czy tam nie ma dialogów dokładnie. Tylko się tak domyślam bo przecież zakony tego typu to zakony gdzię rozmowa jest zakazana.

4837430no z kontekstu Jego wynika że nie było Mu dane obejrzeć filmu, ale może się postara, obejrzy, opowie...